"Intelegeti inainte de a va face intelesi!" - este cerinta pentru colaboratorii nostri.

Timp de 300 de zile pe an, echipa noastra de formatori si colaboratori sustine o gama larga de cursuri, de la cursuri open, cursuri dedicate sau cursuri de formare continua.
Formatorii pe care   ii are la dispozitie sunt formatori autorizati CNFPA, de asemenea sunt autorizati de catre Consiliul de Mediere din Romania - unii avand si acreditarea FMCS (Federal Mediation & Conciliation Service) -  si au o vasta experienta in domeniile in care   ofera consultanta de specialitate si training.

Formatorii   au participat de-a lungul timpului la cursuri dedicate, în diverse domenii, pentru diverse companii printre care amintim Ford Romania, Petrom, Sensi Blu, Scar Lines Group, Orobimex.

 

CINEPA Anca - Simona

Absolventa a Universitatii de Drept „Dimitrie Cantemirâ”Bucuresti, promotia 1997, a inceput cariera juridica in domeniul asigurarilor generale, asigurand consultanta de specialitate si reprezentare juridica.... mai multe informatii

MANOLESCU Stelian

Student al Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova, anul 3.... mai multe informatii

MUNTEANU Mihai-Iulian

Absolvent al Facultatii de Fizica din Craiova promotia 2001, domnul MUNTEANU Mihai nu a profesat in acest domeniu si daca ar fi sa il citam, tot ce isi mai aduce aminte este noua Lege a lui Ohm Cine este om cu mine sunt om cu el.... mai multe informatii