"Intelegeti inainte de a va face intelesi!" - este cerinta pentru colaboratorii nostri.

Timp de 300 de zile pe an, echipa noastra de formatori si colaboratori sustine o gama larga de cursuri, de la cursuri open, cursuri dedicate sau cursuri de formare continua.
Formatorii pe care   ii are la dispozitie sunt formatori autorizati CNFPA, de asemenea sunt autorizati de catre Consiliul de Mediere din Romania - unii avand si acreditarea FMCS (Federal Mediation & Conciliation Service) -  si au o vasta experienta in domeniile in care   ofera consultanta de specialitate si training.

Formatorii   au participat de-a lungul timpului la cursuri dedicate, în diverse domenii, pentru diverse companii printre care amintim Ford Romania, Petrom, Sensi Blu, Scar Lines Group, Orobimex.

 

CINEPA Anca - Simona
Absolventa a Universitatii de Drept „Dimitrie Cantemirâ”Bucuresti, promotia 1997, a inceput cariera juridica in domeniul asigurarilor generale, asigurand consultanta de specialitate si reprezentare juridica.

Este masterand in Drept si Administratie Publica Europeana, in cadrul prestigioasei Universitati „Danubius” din Galati.

De asemenea, este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial, de pe langa Camera de Comert si Industrie Galati.

In anul 2010 descopera Medierea si devine membru fondator si Presedinte al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania - Filiala Galati. Este momentul in care isi incepe si activitatea in cadrul Biroului de mediator, oferind servicii profesioniste de mediere intr-o paleta foarte extinsa de conflicte: familiale, civile, comerciale, penale etc.
In portofoliul de clienti ai doamnei Mediator Anca Simona Cinepa se afla atat persoane fizice, cat si persoane juridice, societati comerciale care au inteles si apreciat avantajele necontestabile ale procedurii de mediere fata de justitia clasica.

In calitate de Presedinte al UNMR - Filiala Galati a promovat medierea la nivel institutional, incheind protocoale de colaborare cu instantele galatene, precum si cu diverse organizatii si institutii ale statului.

Adepta a principiului „Fa ceea ce iti place si nu vei mai fi nevoit sa muncesti vreodata!”, este pasionata de aceasta profesie si increzatoare in viitorul acesteia.