"Intelegeti inainte de a va face intelesi!" - este cerinta pentru colaboratorii nostri.

Timp de 300 de zile pe an, echipa noastra de formatori si colaboratori sustine o gama larga de cursuri, de la cursuri open, cursuri dedicate sau cursuri de formare continua.
Formatorii pe care   ii are la dispozitie sunt formatori autorizati CNFPA, de asemenea sunt autorizati de catre Consiliul de Mediere din Romania - unii avand si acreditarea FMCS (Federal Mediation & Conciliation Service) -  si au o vasta experienta in domeniile in care   ofera consultanta de specialitate si training.

Formatorii   au participat de-a lungul timpului la cursuri dedicate, în diverse domenii, pentru diverse companii printre care amintim Ford Romania, Petrom, Sensi Blu, Scar Lines Group, Orobimex.

 

MANOLESCU Stelian
Student al Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova, anul 3.

In perioada martie 2002 – aprilie 2003 a participat in calitate de formator la o serie de cursuri de formare de operatori calculator, pregating aproximativ 250 de persoane.

In perioada iunie 2006 – octombrie 2006 este agajat al OMV Mineraloel Romania, in calitate de Asistent Informatica, responsabil cu primire si inregistrare facturi, emitere si primire comenzi marfa, introducerea facturilor in sistemul OMV Mineraloel Romania, la statia de carburant OMV Criova 1.

Incepand cu noiembrie 2006 ia contact pentru prima data cu medierea devenind Consultant IT al Centrului de Mediere Craiova, unde participa in calitate de asistent curs la organizarea unui numar de 37 de cursuri de formare a Mediatorilor Profesionisti.
De asemenea in perioada noiembrie 2006 – decembrie 2008 participa, in calitate de organizator, la organizarea primelor doua congrese ale Uniunii Centrelor de Mediere din Romania.

In luna iunie 2008 urmeaza si absolva cursurile de fomare a Mediatorilor Profesionisti organizate de catre Centrul de Mediere Craiova.

Incepand cu ianuarie 2009 este angajat al S.C. Human Tool Kit S.R.L. in functia de Business Consulting Manager si participa activ la proiectele de consultanta dezvoltate de catre companie.
Incepand cu anul 2010 devine formator cu competente generale.

De asemenea printre activitatile la care ia parte se numara si organizarea de cursuri de formare a mediatorilor profesionisti.