"Intelegeti inainte de a va face intelesi!" - este cerinta pentru colaboratorii nostri.

Timp de 300 de zile pe an, echipa noastra de formatori si colaboratori sustine o gama larga de cursuri, de la cursuri open, cursuri dedicate sau cursuri de formare continua.
Formatorii pe care   ii are la dispozitie sunt formatori autorizati CNFPA, de asemenea sunt autorizati de catre Consiliul de Mediere din Romania - unii avand si acreditarea FMCS (Federal Mediation & Conciliation Service) -  si au o vasta experienta in domeniile in care   ofera consultanta de specialitate si training.

Formatorii   au participat de-a lungul timpului la cursuri dedicate, în diverse domenii, pentru diverse companii printre care amintim Ford Romania, Petrom, Sensi Blu, Scar Lines Group, Orobimex.

 

MUNTEANU Mihai-Iulian

Absolvent al Facultatii de Fizica din Craiova promotia 2001, domnul MUNTEANU Mihai nu a profesat in acest domeniu si daca ar fi sa il citam, tot ce isi mai aduce aminte este noua Lege a lui Ohm Cine este om cu mine sunt om cu el.

Din 2001 intra in piata de consultanta pentru dezvoltarea si implementarea sistemelor de Management al Calitatii si de Mediu, realizand design-ul si implementarea in domenii diverse: constructii industriale si civile, industria de petrol si gaze, transport (marfa si persoane), productia de mobilier, domeniul aeronautic, s.a., avand o experienta de peste 8 ani in (re)design, implementare, dezvoltare si auditare a sistemelor de management, inclusiv, fara a se limita la sistemele de management ale conflictelor.

Are o bogata experienta ca trainer avand peste 6000 ore de training si peste 10.000 persoane instruite, parcurgand cursuri cu o bogata varietate a subiectelor, cum ar fi:

1. HSEQ GENERAL Awareness (Cursul Constientizare A Importantei HSEQ)
2. ENVIRONMENTAL Awareness (Cursul Constientizare A Importantei Mediului)
3. MANUAL Handling (Manevrarea Manuala A Sarcinilor)
4. Job Safety Analysis (Analiza Sigurantei Postului/Sarcinii)
5. Hazard Identification (Identificarea Pericolelor)
6. Defensive Driving (Conducere Defensiva)
7. Formarea Auditorilor Interni A Sistemului De Management Al Sanatatii & Securitatii Ocupationale
8. Sistemul Permiselor De Lucru
9. Investigarea Accidentelor (Metoda Why Tree)
10. Supervisors Safety Leadership Course (SLG Course)
11. Supervisors Leadership Course
12. HSEQ For Managers
13. Training Of Trainers
14. Conflict Management
15. Negocierea in Mediere
16. Formarea De Mediatori,
17. Team - Building, s.a.


Incepand cu mai 2003, domnul Mihai Ghervase ia contact cu profesia de mediator prin participarea si absolvirea cursurilor de formare a mediatorilor organizate de catre Ministerul Justitiei, Ambasada SUA si Baroul Dolj, dezvoltandu-si permanent abilitatile si imbunatatindu-si permanent cunostintele in domeniu prin participarea la cursuri din domeniul mederii: tehnici avansate de mediere, formarea formatorilor de mediatori si formarea de formatori.

Din anul 2003 a participat la proiecte extinse din domeniul medierii: participare la procesul legislativ, formare de mediatori, dezvoltare de sistem, diseminare de informatie, promovarea profesiei - seminarii, conferinte.

Din noiembrie 2003 pana in ianuarie 2009 a desfaurat de mediator, in cadrul Centrului de Mediere Craiova acumuland o vasta experienta in mediera cazurilor din domeniile: civil, penal, litigii de munca, familiei, comercial.

Din 2006, a asigurat consultanta in domeniul managemetnului pentru mai multe companii din domenii de activitate diverse: domeniul aeronautic, productia de mobilier, constructii civile si industriale, transport marfa.

In anul 2006 a fost numit prin ordin al Ministrului Justitiei in primul Consiliu de Mediere asa cum a fost constituit si reglementat de Legea 192/2006.

In perioada septembrie 2007 - ianuarie 2009, domnul Mihai - Iulian Ghervase a fost numit Secretar General al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania.

Din octombrie 2007, ca urmare a adoptarii Stadardului de Formare a mediatorului, domnul Mihai Iulian Ghervase este formator principal, examinator si expert-evaluator in domeniul medierii.

Ceea ce il caracterizeaza "Orice vei face, fa-o cu placere, si daca nu esti cel mai bun in acel domeniu, macar, macar unul dintrei cei mai buni sa fii."