"Intelegeti inainte de a va face intelesi!" - este cerinta pentru colaboratorii nostri.

Timp de 300 de zile pe an, echipa noastra de formatori si colaboratori sustine o gama larga de cursuri, de la cursuri open, cursuri dedicate sau cursuri de formare continua.
Formatorii pe care   ii are la dispozitie sunt formatori autorizati CNFPA, de asemenea sunt autorizati de catre Consiliul de Mediere din Romania - unii avand si acreditarea FMCS (Federal Mediation & Conciliation Service) -  si au o vasta experienta in domeniile in care   ofera consultanta de specialitate si training.

Formatorii   au participat de-a lungul timpului la cursuri dedicate, în diverse domenii, pentru diverse companii printre care amintim Ford Romania, Petrom, Sensi Blu, Scar Lines Group, Orobimex.

 

ZAINIA Mariana

Absolvent a Universitatii Constantin Brancoveanu, Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice, specializarea Management/Marketing  in Afaceri Economice, a inceput cariera ca broker  pe piata de capital asigurand consultanta in domeniul privatizari in Romania .

Este  absolvent de master in Management, in cadrul Universitatii Constantin  Brancoveanu promotia 2004.

Incepand cu anul 2008 are primul contact cu Medierea prin participarea si  absolvirea cursurilor de formare a mediatorilor  organizate de Centrul de Mediere Craiova .Este momentul in care incepe sa-si dezvolte o cariera in domeniul medierii prin inbunatatirea permanenta a cunostintelor in domeniu, participand la cursuri de tehnici avansate  in mediere si prin implicarea in dezvoltarea Asociatiei Centrul de Mediere Braila al carui membru a devenit odata cu autorizareaca mediator.

Din decembrie 2008 si pana in prezent isi desfasoara activitatea ca mediator in cadrul Societatii Civile Profesionale Zainia, Pricop, Lungu&Asociatii, acumuland o vasta experienta in medierea cazurilor din toate domeniile (civil, penal, comercial, familial, etc).

In 2009 la propunerea Centrului de Mediere Braila candideaza la un mandat camembru in Consiliu de Mediere, unde prin votul mediatorilor si validarea Ministrului Justitiei intra in Consiliul de Mediere pentru un mandat 2009-2011, unde impreuna cu ceilalti membri a contribuit la modificari substantiale in mentalul colectiv, astfel incat societatea sa constientizeze impactul pozitiv si beneficiile medierii in rezolvarea conflictelor.

Din 2013, ca urmare a experientei alaturi de Human ToolKit, d-na Mariana Zainia devine formator principal si examinator in domeniul medierii.

 

Crede ca :Fara munca intregul vis al vietii s-ar narui sub cupola grea a realitatii.