Leadership si Management

Cunoscand necesitatea oricarui profesionist de dezvoltare continua a cunostintelor si abilitatilor precum si necesitatea rezolvarii mai rapide a disputelor, Human ToolKit si-a stabilit ca unul din principalele obiective, formarea in domeniile comunicarii, negocierii,  medierii si nu numai, si dezvoltarea unui sistem de rezolvare alternativa a disputelor care sa duca la reducerea costurilor si a timpului necesar pentru solutionarea conflictelor.

Cursul Leadership & Management este impartit in capitole informative cheie sau "sesiuni", al caror scop este dezvoltarea unei anumite abilitati sau furnizarea anumitor informatii si cunostinte. La inceputul fiecarei sesiuni, sunt detaliate obiectivele acesteia. Ele vor permite participantilor sa realizeze o auto-verificare a competentei si ii vor ghida in solicitarea de explicatii suplimentare, daca este cazul.

Astfel, la finalul cursului, participantii vor sti ce inseamna un bun conducator, vor sti diferentele dintre conducere si management, vor cunoaste principiile comunicarii din perspectiva conducatorului.

Subiectele abordate

La finalul acestui curs participantii vor fi avut posibilitatea sa deprinda si/sau sa dezvolte cunostintele referitoare la:
 

  • Ce inseamna un bun conducator
  • Definitia conducerii
  • Analiza factorului de conducere
  • Management vs. Conducere
  • Principiile comunicarii


Date referitoare la organizarea cursului

Cursul se va desfasura pe o perioada de 2 zile, programul de curs zilnic fiind de 8 ore (inclusiv pauze).