Lipsa cursuri active

Momentan nu sunt programate cursuri.


Adrian Oroviceanu
Director General
SC OROBIMEX SRL

O abordare noua in ceea ce priveste relatia consultant client, abordare ce ne-a permis o dezvoltare rapida pe parcursul celor 6 luni de contract, dezvoltare care s-a resimtit nu numai in cresterea numarului de clienti, dar si in cresterea cifrei de afaceri si mai ales in relatiile cu clientii nostri si relatiile din cadrul companiei.

Aspectul cel mai important obtinut in urma colaborarii este faptul ca in prezent reusim cu succes sa gestionam fiecare faza a proceselor din cadrul companiei, fara sa mai fie nevoie sa apelam la servicii externe.

Craiova
februarie 2009
Curs formare mediatori

Este un curs extraordinar care mai adauga un strop de culoare profesiei si vietii. Din pacate, asa cum stim din experienta, toate lucrurile bune dureaza putin. Imi pare rau ca s-a terminat.

As recomanda acest curs si as spune ca pe langa lucrurile pe care le inveti si care te ajuta in profesie, aflii si constientizezi foarte multe lucruri pe care le traiesti in viata si care sunt benefice pentru oricine. Urmati cursul pentru ca veti avea o alta viziune asupra vietii.

Timisoara
februarie 2009
Curs formare mediatori

Am un sentiment de satisfactie, de implinire personala dupa ce am absolvit cursul. Este un curs ale carui aplicatii vor fi obligatorii in viitor. Este un curs care dezvolta calitati si abilitati si este foarte util si folositor.

Craiova
martie 2009
Curs formare mediatori

Ma simt cu totul alt om. Am fost schimbat in bine, cu totul altfel percep si realizez lucrurile, ca si abordare intr-o discutie.

Recomand cursul cu caldura si, sincer, atat cursul cat si instructorii, roul acestora avand o importanta foarte mare. Merand la acest curs, draga coleg, te vei schimba in bine, vei avea alta optica de a abordare a unor probleme si cu mai multa grija si lejeritate vei gasi solutia intr-o problema a clientului, ca avocat, si mai apoi vei vedea ce inseamna mediatorul.

Arad
martie 2009
Curs formare mediatori

Un curs interactiv in proportie de 80%, a marcat exact ceea ce asteptam, a punctat foarte bine ce trebuie sa insemne un mediator, ce nu trebuie sa fie un mediator.
O oportunitate serioasa pentru o profesie noua.

Braila
aprilie 2010
Curs formare mediatori

M-a adus la o stare de confort si la receptivitate maxima.

Am participat la un curs exceptional. M-a invatat sa abordez viata, oamenii si munca. Pentru mine a fost extrem de important. Iti remodeleaza gandirea si armele pentru a fi pregatit sa-ti organizezi viata. Un mod de a trai.

Bucuresti
octombrie 2010
Curs formare mediatori

Au fost doua saptamani pline de nou, de informatii si incercari, care din punctul meu de vedere au meritat intregul efort.

Multumesc formatorului si echipei care a facut toate acestea posibile.

Bucuresti
ianuarie 2011
Curs formare mediatori

Multumiri pentru modul in care a fost condus acest curs.

Chiar si pentru cei care nu vor sa faca mediere ulterior cursul este extrem de benefic.

Tehnicile d emediere, de negociere le aplicam in viata de zi cu zi.

Brasov
februarie 2012
Curs formare mediatori

Multumiri si felicitari pentru profesionalismul, experienta si daruirea de care ati dat dovada pe parcursul intregului curs.

Prin pregatirea cursantilor in acest mod, chiar daca acestia nu vor practica profesia de mediator, putem spune ca suntem capabili sa ducem societatea in care traim pe drumul cel bun.

Galati
septembrie 2012
Curs formare mediatori

Cursul reprezinta o oportunitate importanta in dezvoltarea profesionala si progresul intelectual pentru oricare dintre noi. Prin perspectiva teoretica, dublata de activitatile practice, cursantii dobandesc cunostintele necesare unui bun mediator si isi dezvolta capacitatea de a face fata situatiilor neprevazute.

Tulcea
iulie 2011
Curs formare mediatori

Pot spune ca este un curs care iti deschide noi perspective, iti dezvolta capacitatea de perceptie asupra noului, fiind un real ajutor pentru dezvoltarea personala.

Multumesc formatorilor si echipei care au facut toate acestea posibile.