Începand din anul 2009 Human ToolKit a înfiintat Scoala de Pilotaj Auto Driving ToolKit, scoala de pilotaj autorizata de catre ACR-CNAK prin autorizatia nr. 3/2009.
Scoala de Pilotaj Auto isi propune sa ofere servicii de testare si îmbunatatire a abilitatilor conducatorilor auto care poseda un autoturism.

Servicii pe care le putem oferi:

 

Curs conducere defensiva

Cursul Conducere Defensiva este impartit pe capitole informative cheie sau „sesiuni”, al caror scop este dezvoltarea unei anumite abilitati sau furnizarea anumitor informatii si cunostinte. La inceputul fiecarei sesiuni sunt detaliate obiectivele acesteia. Ele vor permite participantilor sa realizeze si o auto-verificare a competentei si ii vor ghida in solicitarea de explicatii suplimentare, daca este cazul.

Cursul va fi structurat pe parcursul unei zile cuprinzand:
-     o parte teoretica – de 3 pana la 4 ore si
-     o parte practica – de 4 pana a 6 ore.

Cursurile pe care compania noastra le livreaza se bazeaza si pe aportul fiecarui participant, in sensul ca feed-back-ul imediat ne ofera informatii legate de ceea ce participantul doreste sa cunoasca si/sau sa imbunatateasca.

Testare conducatori auto in trafic sau in poligon

Acest serviciu presupune testarea aptitudinilor conducatorilor auto care urmeaza sa fie angajati pentru flota de masini a companiei sau pentru conducatorii auto pe care compania dumneavoastra ii are deja angajati.

Pe parcursul testarii vor fi urmarite deciziile si reactiile conducatorilor auto, iar la sfarsitul programului, Human ToolKit va prezenta un raport care va contine observatiile pe care instructorii nostri le vor face, precum si recomandarile Human ToolKit in legatura cu persoana testata.